У Генічеській гімназії провели акцію “Підтримай солдата – врятуй Україну”

1 Грудня 2014 16:41
oda.kherson.ua

oda.kherson.ua

У Генічеському навчально-виховному комплексі «Гімназія – спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов» проходить місячник оборонно-масової і військово-патріотичної роботи. Протягом усього періоду учні зустрічаються з воїнами різних поколінь на уроках мужності, беруть участь у спортивних святах, проводять огляди стройової пісні, конкурси малюнків.

З ініціативи оргкомітету, за підтримки гімназійної ради та батьківського комітету, в цьому навчальному закладі провели акцію “Підтримай солдата – врятуй Україну”. У холі гімназії була встановлена урна для збору коштів. Сума добровільних пожертв склала 1 065 грн. На ці гроші було придбано теплу білизну для військових, які проходять службу на території Генічеського району. Крім цього, учні та їх батьки вирішили передати військовослужбовцям продукти харчування та засоби особистої гігієни.
Діти принесли для солдатів понад 300 банок консервації, мішки з картоплею, теплі рукавиці, медикаменти, овочі і пакети з крупами. А головне – вони залишали свої листи із зворушливим посланням для солдатів. Все це було передано військовим. На святі були присутні військовий комісар Генічеського району Олег Авраменко та керівники військових частин.
У дітей була можливість поспілкуватися з військовими, задати питання. Такого роду акції виховують у молодого покоління дух патріотизму і бажання бути корисними своїй державі і народові. Учні прощалися з військовослужбовцями, підтримуючи їх словами: «Слава Україні! Героям Слава!».