Медики та фармацевти Херсонщини передали військовим 50 укомплектованих аптечок

29 листопадаа 2014 15:50
oda.kherson.ua

oda.kherson.ua

27 листопада в приміщенні Департаменту охорони здоров’я Херсонської обласної державної адміністрації відбулась передача аптечок командиру батальйону «Херсон» для бійців, що проходять службу в зоні АТО. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Силами медичних закладів та фармацевтів Херсонщини було зібрано кошти та укомплектовано 50 аптечок, які містять у собі основні лікарські засоби та перев’язувальні матеріали, а також джгути нового типу, які можна накласти самому собі однією рукою.

Передати допомогу прибули директор Департаменту охорони здоров’я ХОДА Віктор Короленко, його заступник Ліна Бондарева, голова Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів в Херсонській області Владислав Данько та головні лікарі медичних закладів Херсонщини.

«Доля складається так, що нас покидають найкращі бійці. Тому нагальним питанням стоїть медична допомога. Хочу передати величезні слова подяки від усіх бійців за те, що ви змогли за надзвичайно короткий строк надати нам допомогу», – заявив представник батальйону.