У Білозерці декламатори змагались у конкурсі «Наша земля – Україна»

28 листопадаа 2014 07:41
bilozerka-rda.gov.ua

bilozerka-rda.gov.ua

В смт Білозерка на базі багатопрофільної гімназії відбувся районний конкурс юних майстрів художнього читання «Наша земля – Україна», в якому взяли участь 94 кращі декламатори – переможці шкільних етапів конкурсу з 25 загальноосвітніх шкіл району та центру творчості дітей та юнацтва.

Змагання відбувалось у трьох вікових групах та у номінації «Автори – виконавці». Оцінювало виступи учасників компетентне журі з провідних спеціалістів Херсонського державного будинку художньої творчості, Білозерської центральної бібліотечної системи, Центру творчості дітей та юнацтва, редакції районної газети «Придніпровська зірка». Більшість своїх виступів юні читці присвятили мужнім воїнам Збройних Сил України, які боронять незалежність нашої держави на Донбасі.
Члени журі визначили переможців, також відзначили високий рівень виконавської майстерності та художнього читання  юних декламаторів, які отримали запрошення взяти участь в обласному конкурсі, який відбудеться 29 листопада на базі Херсонської гімназії №3.
За матеріалами сайту Білозерської РДА