У селі Станіслав жінки створили комітет для допомоги військовим

27 листопадаа 2014 10:01
bilozerka-rda.gov.ua

bilozerka-rda.gov.ua

Село Станіслав завжди славилося своїми жителями та турботою про своїх земляків. Події на Сході України ще раз підтвердили це. Поспілкувавшись із чоловіками, які  несуть службу в зоні АТО станіславські жінки зрозуміли, що треба йти їм на допомогу. Перше,  що треба було зробити – це придбати бронежилети. Задля організованості і скерованості дій створили «Жіночий комітет мобілізованих чоловіків», який очолила Тетяна Стасюк, і звернулися до жителів села за фінансовою підтримкою. Громада миттєво відгукнулася і почала допомагати солдатам коштами, продуктами харчування, теплими речами.

На сьогоднішній день станіславці зібрали 51909 гривень, на які придбали 15 бронежилетів, 2 комплекти термобілизни, комплект ключів для ремонту бойової техніки, 20 медичних аптечок, виділено кошти п’ятьом бійцям для придбання спецодягу та інше.

Голова жіночого комітету Тетяна Стасюк зазначає: «Отримавши повістку, наші чоловіки, не ховаючись за спини інших, з гордістю та відвагою стали на захист кордону рідної Батьківщини. Ніхто навіть уявити не міг, що Росія, з якою нас пов’язують тісні стосунки, розпочне проти України неоголошену війну. Від імені кожного солдата та жіночого комітету дякуємо за матеріальну й фінансову підтримку нашим фермерам та підприємцям. Особлива подяка – станіславцям, які, не зважаючи на малі пенсії, заробітні плати та безробіття, підтримали наших хлопців не тільки матеріально, а й виявили патріотизм, український дух, віру в їхню мужність, сміливість, перемогу. Єдність та дружність села ще раз доводять, що не байдужі серця станіславців – справжніх українців, що вони люблять свою країну, з повагою ставляться до своїх захисників. І для нас дорожчої та ріднішої Батьківщини, як Україна, просто не існує. Україна – це одна неподільна країна!».

За матеріалами сайту Білозерської РДА