У Каланчацькому районі міліціонери провели тактико-спеціальні заняття

26 листопадаа 2014 12:36

Нещодавно для міліціонерів Каланчацького районного відділу міліції були проведенні практичні заняття з тактико-спеціальної підготовки, які були максимально наближені до реальних умов.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Заняття, організовані відділом професійної підготовки, проводили висококласні спеціалісти із спеціальної роти міліції та навчального центру підготовки працівників УМВС.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

На початку занять особовий склад Каланчацького районного відділу міліції вивчив тему: «Техніка та тактика використання вогнепальної зброї в умовах протидії озброєним злочинцям». Міліціонери детально розглянули основні принципи індивідуальної тактики, яких повинен дотримуватись озброєний працівник міліції.

Особливу увагу викладачі приділили заняттю з тактики дій в екстремальних ситуаціях. Усі на практиці відпрацювали алгоритми дій працівників міліції під час огляду транспортних засобів в умовах підвищеного ризику. Також спільно з командиром штурмового взводу спеціальної роти міліції відпрацювали тактику переміщення з автоматичною вогнепальною зброєю в складі групи.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Спеціалісти навчального центру підготовки працівників міліції провели тренінг з тактики використання вогнепальної зброї при протистоянні озброєним злочинцям в умовах обмеженого простору.

– Такі заняття є вкрай важливими у нинішній час. Міліціонери Херсонщини повинні володіти усіма навичками для охорони адмінбудівель, громадського порядку у прикордонних районах та на блокпостах, щоб не допустити проникнення в область військової техніки, зброї та радикально налаштованих громадян, – зазначив начальник УМВС України в Херсонській області Артур Мєріков.

За матеріалами СЗГ УМВС України в Херсонській області