У Каланчаку міліція проводить уроки правосвідомості

24 листопадаа 2014 10:00

20 листопада до Каланчацького районного відділу міліції завітали учні ЗОШ №1. Міліціонери провели з підлітками профілактичні бесіди на тему шкідливих наслідків вживання наркотичних речовин і тютюнопаління та недопущення вчинення правопорушень.  Після чого провели екскурсію по райвідділу міліції.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Діти поспілкувалися із експертом-криміналістом, який показав присутнім як проводиться дактилоскопіювання затриманих та розповів про методи виявлення слідів кримінального правпорушення.

Крім того, міліціонери не лише розповіли про тактико-технічні характеристики наявних на озброєнні МВС спеціальних пристроїв, але й продемонстрували порядок неповного розбирання і збирання пістолета Макарова та Форт-12.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Такі зустрічі вкрай важливі, адже саме завдяки конструктивному діалогу між міліцією та дітьми формується позитивне ставлення підростаючого покоління до роботи правоохоронців, – зазначив начальник Каланчацького районного відділу міліції  Роман Бурнаховський.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

На сьогоднішній день співробітники Каланчацького районного відділу міліції щомісячно проводять бесіди та лекції на найрізноманітніші теми. Дітей вчать нормам права та моралі. Як себе захистити, щоб не стати жертвою кримінального правопорушення.

За матеріалами СЗГ УМВС України в Херсонській області