Херсонські міліціонери вирушили у зону АТО

24 листопадаа 2014 15:50

З початку проведення антитерористичної операції на Сході України віддано несли службу 116 працівників міліції Херсонщини: з Державтоінспекції, Управління по боротьбі з економічною злочинністю, Управління по боротьбі з організованою злочинністю, НДЕКЦ при УМВС та бійці батальйону “Херсон”.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

За час проведення бойових дій міліція області зазнала втрат. Шестеро добровольців батальйону “Херсон” загинули під Іловайськом, троє зникли безвісти, 12 отримали поранення. Наразі у зоні проведення антитерористичної операції продовжують нести службу працівники міліції області, які у надзвичайно важких умовах ведуть боротьбу із ворогами України та захищають мирних жителів.

Як повідомив начальник Управління МВС області Артур Мєріков, 24 листопада захищати цілісність нашої держави у зоні проведення бойових дій відправились найбільш досвідчені працівники оперативних підрозділів херсонської міліції. Разом зі своїми колегами з різних областей України вони вестимуть боротьбу з терористами та найманцями, виконуватимуть особливо важливі завдання. Для цього херсонські міліціонери пройшли спеціальну підготовку, повністю екіпіровані, володіють навичками надання першої допомоги, мають необхідні спецзасоби та зброю для виконання службових завдань.

За матеріалами СЗГ УМВС України в Херсонській області