Скадовські важкоатлети вдало виступили на чемпіонаті світу

19 листопадаа 2014 10:47
most.ks.ua

most.ks.ua

З 8 по 16 листопада в м. Алмати (Казахстан) проходив чемпіонат Світу з важкої атлетики.
Спортсмени боролися не тільки за медалі, а й за олімпійські ліцензії. Відбір на Ігри 2016 в Ріо-де-Жанейро крім Алмати, буде проходити і на чемпіонаті світу 2015 в американському Х’юстоні.
До складу збірної України увійшли два випускники Скадовської філії Херсонського вищого училища фізичної культури, члени національної збірної України Чибісова Надія (на фото) і Чумак Дмитро.
Цей чемпіонат Світу – ліцензійний, кожний спортсмен повинен внести певні очки в скарбничку команди. Очки нараховуються по 25 місце.

Завданням Надії Чибісової було потрапити у двадцятку і вона з цим завданням впоралася. Вирвавши штангу вагою 95 кг і штовхнувши з грудей 114 кг Надія зайняла 18 позицію, що для молодої спортсменки дуже добре.
Чумак Дмитро вперше виступав на чемпіонаті Світу. Дмитро у ривку показав результат 173 кг і посів шосте місце, штовхнувши штангу вагою 210 кг він посів 8 позицію. У сумі Дмитро набрав 383 кг, цей результат перевищує норматив майстра спорту міжнародного класу і зайняв восьме місце, що для дебютанта дуже добре.

Джерело: МОСТ