У Херсоні створено міську координаційну студентську раду

18 листопадаа 2014 17:15
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Відбулась зустріч міського голови Володимира Миколаєнка з представниками студентської громади навчальних закладів Херсона. На початку якої Володимир Миколаєнко привітав молодь із Міжнародним днем студента, зазначивши, що саме вона є «майбутнім нашої країни, нашою перспективою».

За активну життєву позицію та ініціативність, спрямовані на створення позитивного іміджу Херсона, та з нагоди Міжнародного дня студента міський голова Володимир Миколаєнко оголосив Подяки: Анохіну Олексію, студенту Херсонського державного  університету; Бевз Тетяні, студентці Херсонського державного аграрного університету; Кравченко Надії, студентці Херсонського кооперативного економіко-правового коледжу; Швець Олені, студентці Херсонського національного технічного університету; Покидько Юлії, студентці Херсонського державного  університету.

Були обговорені дії, ініційовані міським головою, щодо забезпечення ефективного та максимально швидкого переходу життєдіяльності міста Херсона до стану сталого розвитку мирного європейського інвестиційно привабливого міста.

Студенти підтримали ініціативу Володимира Миколаєнка щодо проведення у м. Херсоні економічного та туристичного форумів та 7-го Міжнародного рок фестивалю «кРок у Майбутнє» на початку літа 2015 року (18 червня). Наголошено, що заходи допоможуть забезпечити Херсону статус міста із інвестиційно привабливими умовами для ведення бізнесу та значними перспективами у туристичній галузі.

Прийнято рішення створити міську координаційну студентську раду, долучивши до неї представників всіх навчальних закладів м. Херсона. Координаційні ради будуть створені й у кожному навчальному закладі Херсона. Активні студенти готуватимуть пропозиції про проведення акцій, заходів, а також допомагатимуть анонсуванню заходів, запланованих на початок літа.

Одного з наймолодших депутатів міської ради Станіслава Трошина підтримали у якості контактної особи із забезпечення координації дій виконавчого комітету Херсонської міської ради та Координаційної студентської ради.

Зустрічі планують проводити раз на місяць.

За матеріалами Управління громадських зв’язків Херсонської міської ради