У Херсоні створено комісію у справах увічнення пам’яті учасників АТО, жертв війни та політичних репресій

15 листопадаа 2014 15:30
city.kherson.ua/

city.kherson.ua

Згідно з розпорядженням міського голови, утворено міську комісію у справах увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій.

Комісію очолює заступник міського голови Сергій Черевко. До її складу увійшли заступник міського голови Віктор Іванушкін, керівники департаментів бюджету і фінансів, житлово-комунального господарства, управлінь соціальної політики, освіти, культури, відділу з питань оборонної та мобілізаційної роботи, КП «Ритуальна служба м. Херсона», Херсонської міської  організації ветеранів Афганістану, Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України, Херсонського об’єднаного військового комісаріату. 

Міська комісія у справах увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій є тимчасовим допоміжним органом, який утворюється з метою сприяння місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування у забезпеченні пошуку, веденні обліку, облаштуванні, забезпеченні збереження і утримання місць поховання учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій на території міста.

За матеріалами Управління громадських зв’язків Херсонської міської ради