У Херсоні відбувся юнацький Чемпіонат з кіокушин карате

13 листопадаа 2014 16:45
3_301

oda.kherson.ua

На минулому тижні у дитячо–юнацькому клубі фізичної підготовки №5 відбувся юнацький Чемпіонат міста Херсона з кіокушин карате «4 Кубок Новачка», участь в якому взяли 170 дітей віком від 5 до 12 років.

Серед юнаків 5 років: у ваговій категорії до 20 кг перше місце отримав Трет’яков Микита, у ваговій категорії до 25 кг – І місце отримав Волчанов Максим, а у ваговій категорії понад 25 кг перше місце зайняв Капинос Владислав.
Серед юнаків 6-7 років: у ваговій категорії до 20 кг – І місце отримав Птица Максим, у ваговій категорії до 25 кг – І місце отримав Горлов Ілля, у ваговій категорії до 30 кг перше місце зайняв Тюхтенко Руслан, а у ваговій категорії понад 30 кг – І місце отримав Гаран Ярослав.
Серед юнаків 8-9 років: у ваговій категорії до 25 кг – І місце отримав Коваленко Влад, у ваговій категорії до 30 кг – І місце отримав Михайлов Богдан, у ваговій категорії до 35 кг перше місце зайняв Тамаровський Олексій, а у ваговій категорії понад 35 кг І місце отримав Хлинов Ілля.
Серед юнаків 10-11 років: у ваговій категорії до 30 кг – І місце отримав Лелеко Дмитро, у ваговій категорії до 35 кг перше місце зайняв Дзяйло Сергій, у ваговій категорії до 40 кг перше місце зайняв Пешенко Мар’ян, а у ваговій категорії понад 40 кг І місце отримав Семанишин Стас.
Серед дівчат 5-7 років: у ваговій категорії до 25 кг – І місце отримала Дерий Юлія, а у ваговій категорії понад 25 кг перше місце зайняла Диденко Людмила.
Серед дівчат 8-9 років: у ваговій категорії до 30 кг – І місце отримала Яблуновськая Яна, а у ваговій категорії понад 30 кг перше місце зайняла Пономаренко Анастасія.
Серед дівчат віком від 10 до 11 років перше місце отримала Сердюк Анастасія.
Крім того, у командній грі призові перші міста зайняли Малик Володимир, Тиргалов Кирило та Меленовський Павло.
Всі гості та учасники заходу залишилися в захваті від високого рівня організації Чемпіонату міста Херсона з кіокушин карате.
2_407

oda.kherson.ua