Школярі з Чаплинки підтримали військових

13 листопадаа 2014 13:50
oda.kherson.ua

oda.kherson.ua

На базі Чаплинської спеціалізованої школи I-III ступенів відбувся осінній бал, який став кульмінацією масштабної акції по збору речей для військових, що дислокуються в районі. На незвичайний бал школярі та їх наставники запросили батьків, військових, представників місцевих громадських організацій району.

До участі в конкурсі на визначення королеви балу були запрошені учениці школи, які змагались у конкурсах на самопрезентацію, демонстрували свої таланти, пригощали власними кулінарними шедеврами та представляли оригінальні маски, виготовлені  власноруч. Журі відзначило, що всі учасниці є ініціативними та творчими, тому визначення переможців було нелегким. Після підбиття підсумків конкурсів, визначили королеву балу, якій вручили корону.
Попередньо учнями закладу була проведена велика робота по підтримці українських захисників. Діти зібрали необхідні для воїнів речі – теплий одяг, продукти  харчування, домашню консервацію, а також намалювали патріотичні малюнки, написали листи, приготували смачні страви.
oda.kherson.ua

oda.kherson.ua