Бійці батальйону «Сармат» отримали від рятувальників необхідну допомогу

13 листопадаа 2014 09:36

Вчора бійці обласного батальйону територіальної оборони Херсонської області «Сармат» отримали 5 прицілів нічного бачення білоруського виробництва «Нікон». Їх було придбано однойменним обласним благодійним фондом за сприяння Служби порятунку Херсонщини.

kherson.mns.gov.ua

kherson.mns.gov.ua

На врученні предметів бойового оснащення був особисто присутній начальник Головного управління ДСНС України у Херсонській області полковник служби цивільного захисту Сергій Чорний разом з першим заступником Олександром Рудницьким.

kherson.mns.gov.ua

kherson.mns.gov.ua

Співзасновник фонду «Сармат» Андрій Немченко розповів бійцям, що кожен рятувальник області добровільно долучився до благородної справи допомоги батальйону, перерахувавши для цього свій одноденний заробіток. А ще поділився планами по виготовленню для оборонців бронежилетів і продемонстрував сигнальний екземпляр.

kherson.mns.gov.ua

kherson.mns.gov.ua

А Сергій Чорний зі свого боку наголосив на тому, що це не перша допомога захисникам Вітчизни і, по можливості буде не останньою. Адже це громадянський обов’язок кожного, хто не знаходиться на передньому краї по обороні своєї землі і по можливості допомагає захисникам Вітчизни.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Херсонській області