У Херсоні відзначили волонтерів

12 листопадаа 2014 10:20
http://www.city.kherson.ua

http://www.city.kherson.ua

Міський голова Володимир Миколаєнко зустрівся з херсонськими приватними підприємцями-волонтерами, які влітку цього року за власні кошти організували відпочинок та реабілітаційні заходи для майже 100 військових із зони АТО, членів їх родин. Вони взяли на себе всі витрати з харчування та проживання бійців, їх жінок, дітей, вдів у приватному пансіонаті на морському узбережжі с. Лазурне.

«Щиро дякую вам за те, що ви від щирого серця зробили надзвичайно важливу добру справу. Ваші дії є прикладом реальної допомоги тим, хто поруч, тим, хто захищає нашу країну у важкі часи. Величезна вам подяка і пошана», – зазначив міський голова.

Разом із в.о. військового комісара Херсонського обласного військового комісаріату Анатолієм Бондаруком Володимир Миколаєнко вручив подяки командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Сергію Волошинову, Олені Ковальчук, Галині Подупейко, Наталії Соценко (подяку отримала її донька) за сумлінне ставлення до виконання громадського обов’язку та значний особистий внесок у розвиток Збройних Сил України, активну участь у соціальному захисті військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на Сході України. Подяку ще одному херсонцю-волонтеру Юрію Шуцькому, який сьогодні перебуває за межами міста, буде передано пізніше.

Один з волонтерів, Сергій Волошинов, зауважив: «Ми не військові, не вміємо тримати зброю, але ми робимо те, що можемо і вміємо. Це наш маленький внесок у спільну справу захисту Батьківщини, збереження  незалежності нашої держави. Сподіваюсь, що естафету з підтримки наших воїнів підхоплять інші підприємці».

За матеріалами Управління громадських зв’язків Херсонської міської ради