18 херсонців стали призерами турніру з вільної боротьби

11 листопадаа 2014 07:21
9041_thumb07-08 листопада приходив традиційний турнір з вільної боротьби, присвячений  пам’яті  Героя Радянського  Союзу  Іллі Кулика.
У змаганнях взяли участь понад 170 учасників з 18 команд різних областей України, а також Молдови, Азербайджана.
Херсонські спортсмени зайняли наступні призові місця.
Серед юнаків: у ваговій категорії 50 кг – ІІ місце – Георгієв Георгій; у ваговій категорії 55 кг – ІІІ місце – Супрунюк Вадим; у ваговій категорії 60 кг – ІІІ місце –  Курогло Федір; у ваговій категорії 66 кг: І місце – Михайлов Василь, ІІІ місце – Богданов Олександр; у ваговій категорії 84 кг: ІІ місце – Пак Дмитро, ІІІ місце – Конський Дмитро; у ваговій категорії 120 кг: ІІ місце – Мелікян Карен
Серед дівчат: у ваговій категорії 48 кг – ІІ місце –  Зіборова Христина,ІІІ місце –  Петюренко Віолетта; у ваговій категорії 51 кг: І місце – Кремзер Олена, ІІІ місце – Голуб Марія; у ваговій категорії 55 кг: ІІ місце – Прокопевнюк Ілона; у ваговій категорії 59 кг:ІІІ місце – Лісовська Юлія, ІІІ місце –  Ориценко Ірина; у ваговій категорії 67 кг: І місце –  Белінська Алла; у ваговій категорії 72 кг: ІІ місце –  Пасечник Ірина, ІІІ місце –  Сайдакова Єлизавета.
Довідка. Турнір  з вільної боротьби, присвячений  пам’яті Героя Радянського Союзу І.Кулика, започатковано в м. Херсоні у 1978 році.
В роки незалежності України  турнір було включено до  всеукраїнського календарного плану спортивних змагань як міжнародний.
Змагання проводяться серед спортсменів вікової категорії «молодь» до 23 років. Основною метою їх є популяризація вільної  боротьби на Херсонщині  та в Україні, відбір та  комплектування молодіжної  збірної  команди країни  для  участі  у міжнародних змаганнях.