У Херсоні міліціонери провели свято патріотичного виховання для школярів

7 листопадаа 2014 00:15
http://mvs.gov.ua

http://mvs.gov.ua

У Херсоні для учнів загальноосвітніх шкіл з ініціативи начальника УМВС полковника міліції Артура Мерікова відбулися акції під назвою “День патріота”. Вони включали в себе концерт за участю дитячих творчих колективів, виставку озброєння органів внутрішніх справ, показові виступи спеціальної роти міліції і демонстрацію вмінь і навичок службових собак.
На святі були присутні керівництво Управління МВС Херсонщини, представники облдержадміністрації, мерії, управління освіти і журналісти.

У кіноконцертному залі «Ювілейний» зібралися директора, педагоги та учні усіх херсонських шкіл. На почесних місцях сиділи військовослужбовці, бійці батальйону “Херсон” і рідні тих, хто загинув під час боїв в зоні АТО.
– Назву нашого заходу ми обрали не випадково, – зазначив на відкритті концерту начальник УМВС області Артур Меріков. – Усі ми хочемо жити у вільній і процвітаючій державі. І для цього кожному з нас потрібно докласти чимало зусиль.

http://mvs.gov.ua

http://mvs.gov.ua

Концерт виявився емоційно насиченим і неповторним. Яскраві виступи вокалістів та хореографічних колективів справили на глядачів незабутнє враження і нікого не залишили байдужими. Звучали українські народні, авторські пісні про любов до Батьківщини і рідного краю. А справжньою і приємною несподіванкою став виступ вокального ансамблю “Південний патруль”.

 

В урочистій обстановці керівник міліції області відзначив бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення “Херсон” УМВС, які брали участь в антитерористичній операції, захищали суверенітет та територіальну цілісність України. Двадцяти п’ятьом нашим героям присвоїли чергові спеціальні звання. А вдовам та матерям загиблих при виконанні службових обов’язків вручили медалі “За оборону рідної Держави” і матеріальну допомогу від колективу УМВС. Також очільникУправління нагородив педагогів, які підвищують правову культуру учнів, виховують у них загальнолюдські цінності та патріотичну свідомість.

PM278image008Після концерту діти подивилися виставку сучасного озброєння органів внутрішніх справ, а працівники спеціальної роти міліції продемонстрували прийоми рукопашного бою.

Справжнє захоплення у дітей викликали показові виступи кінологів зі службовими собаками. Також учні фотографувалися на згадку біля міліцейських автомобілів, мотоциклів і просили частіше проводити такі культурні свята.

За матеріалами СЗГ УМВС України в Херсонській області