Херсонській міській клінічній лікарні імені Є.Є. Карабелеша – 100 років

7 листопадаа 2014 11:50
http://www.city.kherson.ua

http://www.city.kherson.ua

Урочисті заходи з нагоди 100-річчя Херсонської міської клінічної лікарні імені Є.Є. Карабелеша відбулися у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша.

Почесними гостями свята стали представники міської і обласної влади, головні лікарі медичних закладів міста, колектив і ветерани лікарні, представники громадських організацій, вдячні пацієнти.

«В першу чергу звертаюсь до найшановніших людей, які знаходяться в цій залі – ветеранів, – сказав міський голова Володимир Миколаєнко у вітальному слові. – Низький уклін вам за відновлення лікарні після війни, підняття її на новий рівень, будівництво нових поліклінік, передачу нам у руки потужного медичного комплексу. Своїми знаннями, своїм досвідом, теплотою своїх сердець ви берегли здоров’я херсонців. Треба подякувати молоді, яка сьогодні заробляє авторитет, повагу серед наших людей. Своєю людяністю ви забезпечуєте нам життя і здоров’я.  Ви даруєте нам саме головне, що є у світі – здоров’я, віру, надію, а ми з задоволенням даруємо вам свою любов».

http://www.city.kherson.ua

http://www.city.kherson.ua

Міський голова підкреслив, що міська влада визначає для себе одним із головних пріоритетів – забезпечення належного рівня охорони здоров’я людей, а також соціального рівня медичних працівників. «Впевнений, що ми зможемо зробити все, щоб рівень соціальної сфери підняти на новий якісний рівень».

Він також повідомив: «Сьогодні ми прийняли рішення, що в історичному корпусі нашої лікарні буде проведено реконструкцію, буде відновлений вхід у лікарню, хол, де буде створений музей лікарні».

Почесною грамотою міського голови були нагороджені працівники лікарні за багаторічну результативну  працю в галузі медицини, значний особистий внесок у зміцнення здоров’я населення міста, професіоналізм, вірність традиціям медичної еліти – лікарську честь і громадську відповідальність.

За матеріалами Управління громадських зв’язків Херсонської міської ради