Юні спортсмени вибороли врожай перемог для Херсона

1 листопадаа 2014 09:59

sportyvni-dosyagnennyaЖовтень став багатим на спортивні здобутки для вихованців Херсонського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки № 4.

Юні спортсмени представляли Херсон у різних змаганнях з кіокушин карате: у відкритому Кубку Молдови серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих почесне третє місце посіла Постникова Катерина (2004 р.н.), у відкритому Кубку Полтавської області вихованці тренера Нємцева Т.О. посіли 1 перше місце, 3 других та 3 третіх місця.

Низку перемог забезпечили вихованці тренера Гринька О.М., відділення дзюдо. У Всеукраїнському турнірі «Соколя», м. Миколаїв, серед 300 спортсменів із 9 областей України, команду ДЮКФП № 4  представляли 8 вихованців.  Перше місце виборов Кайдашов Ілля, друге – Бондаренко Данило. У Всеукраїнському турнірі з дзюдо на призи голови Миколаївської облдержадміністрації, який проходив в м. Снігурівка Миколаївської області, Савченко Віталій, Савченко Влад та Баришева Діана посіли перше місце, Бондаренко Єгор – третє місце. У Всеукраїнському турнірі з дзюдо на призи Полтавського окружного козацтва, м. Кременчук, Гочева Весна та Булашевич Маша стали першими, а Мах Влада та Груздова Ганна – третіми.  

У Чемпіонаті Херсонської області з шашок-64 з блискавичної, швидкої та класичної гри взяло участь 28 спортсменів клубу – вихованців тренера Ніценка Ю.В., які посіли 5 призових місць: 2 перших, 1 друге та 2 третіх.

10 вихованців клубу відділення східних єдиноборств (ушу) взяли участь у фіналі Кубку України з ушу/саньшоу у м. Вінниця. 2 спортсмени посіли перші місця, 4 – другі, 3 – треті (керівники гуртків Бережний О.М., Мунтяну С.Ф., Батманов А.В.).