Google випустила додаток для занять спортом

31 Жовтня 2014 11:57
f1010e6-01

life.pravda.com.ua

Днями компанія Google випустила анонсований ще влітку додаток Google Fit, який допоможе користувачеві моніторити свій стан, в тому числі — під час занять спортом.

Додаток є безкоштовним і підходить для пристроїв на Android 4.0 Ice Cream Sandwich і пізніших версіях (є й веб-версія), повідомляє AIN.ua.

Google Fit використовує сенсори в Android-смартфоні, планшеті або розумному годиннику для того, щоб автоматично відстежувати, коли користувач переходить на ходьбу, біг або їде на велосипеді. «Це хороший інструмент, щоб стежити за тим, наскільки ви активні і перевіряти свій прогрес в досягненні спортивних цілей», — так додаток описують в компанії.

Користувач також може підключати до Google Fit сторонні фітнес-девайси і спортивні додатки на зразок Runkeeper. Правда, судячи з обговорення новини в блозі компанії, поки додаток може інтегруватися далеко не з усіма анонсованими платформами.

У додатку можна ставити собі цілі і стежити за їх виконанням, перевіряти зведені дані по своїй фізичній активності за якесь певний час.