Медики Херсонщини допомагають військовим ліками

30 Жовтня 2014 12:41
8794_thumbМедичні працівники закладів охорони здоров’я Херсонщини активно долучилися до організації надання матеріальної допомоги військовослужбовцям.
Медики зібрали протихворобні ліки та інші медичні препарати на суму понад 23,5 тис. грн. Сформували 4 комплекти, до складу яких увійшли: знеболювальні засоби, полівітаміни, проти застудні засоби, перев’язувальні засоби, ферменти, абсорбенти та інше. Вартість кожного комплекту складає приблизно 6 тис. грн.
Комплекти з лікарськими засобами направлено до військових частин у Генічеський та Каланчацький райони, а 31 жовтня такий комплект буде направлено до військової частини, яка дислокується на території Чаплинського району. Вчора комплекти  лікарських засобів передали військовослужбовцям батальйону територіальної оборони.
Слід зазначити, що медичні працівники військовослужбовцям раніше вже передавали медикаменти на суму 24,5 тис. грн, зимовий одяг на суму майже 49,0 тис. грн, 1 навігатор, 6 акумуляторів, 10 рацій, 45 комплектів спецодягу, 80 пар взуття, продукти харчування на суму 33,2 тис. грн, а також перерахували кошти, смс-платежі та військові зобов’язаня на суму 243,2 тис. грн.
У свою чергу, військовослужбовці подякували медичному колективу за фінансову доброчинну ініціативу щодо придбання таких важливих для наших бійців теплих речей та ліків.