У Херсоні відкрився факультет Одеського державного університету внутрішніх справ

24 Жовтня 2014 09:14
5_90

http://www.oda.kherson.ua

Вчора відкрився Херсонський факультет Одеського університету внутрішніх справ. Від імені керівництва області привітати курсантів та жителів області з відкриттям факультету прийшов радник голови Руслан Панчишин. Участь в урочистому заході також взяв заступник Міністра внутрішніх справ України – керівник апарату  Сергій Чоботар.

«Сьогоднішня подія має особливе значення не тільки для нашої області, а й для всієї країни, адже Президентом України Петром Порошенком покладена особлива відповідальність на органи внутрішніх справ за життя кожного громадянина нашої держави», – сказав у своєму вітальному слові Руслан Панчишин.
Крім того, він відзначив, що облдержадміністрація повністю підтримує ініціативу Міністра внутрішніх справ України дати Херсонському факультету високе ім’я Героїв батальйону спеціального призначення «Херсон», адже, за його словами, ці хлопці стали прикладом мужності і героїзму, на який повинні рівнятися нинішні курсанти університету.
3_287

http://www.oda.kherson.ua

Довідка. Відкриття Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ задовольнить потребу у створенні і функціонуванні навчальних закладів даного напрямку підготовки, адже ті херсонці, що мали намір навчатися за даним профілем, змушені були їхати в інше місто.

Також відкриття факультету в Херсоні передбачає існування бюджетних місць навчання, відтак курсанти у подальшому гарантовано будуть забезпечені місцем роботи. Окрім цього, для забезпечення роботи Херсонського факультету буде створено близько 85 нових робочих місць.
Херсонський факультет буде працювати на базі колишнього Херсонського юридичного інституту Харківського національного університету внутрішніх справ.