Учні Верхньорогачицького району змагались у військово-патріотичній грі

17 Жовтня 2014 11:10
8736_thumb15 жовтня на базі Верхньорогачицької гімназії відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Захід проведено з метою виховання відданості Батьківщині та українському народу, формування у молоді високих морально-психологічних якостей: мужності, сміливості, відваги, наполегливості, дисциплінованості та ініціативності.
У змаганнях взяли участь команди загальноосвітніх навчальних закладів району. Під час змагань всі рої загальноосвітніх закладів показали відмінні результати в етапі стройова підготовка. У прикладній фізичній підготовці кращими були джури Верхньорогачицької гімназії. На смузі перешкод з елементами туризму переможцями стали джури Чистопільської ЗОШ. У змаганні «долікарська допомога»  найобізнанішими та найвправнішими були рятівники з Верхньорогачицької №2 та Чистопільської загальноосвітньої середніх шкіл. В інтелектуальній грі з історії українського козацтва «Відун» найрозумнішими були джури Верхньорогачицької загальноосвітньої школи №2 та Верхньорогачицької гімназії.
Згідно рішення суддівської колегії І місце здобула команда Верхньорогачицької гімназії, ІІ місце  завоювала команда Верхньорогачицької ЗОШ №2, ІІІ місце посіла команда Чистопільської ЗОШ.