Горностаївщина попрощалася із загиблим в АТО Вадимом Шешенею

13 Жовтня 2014 13:37
8679_thumb10 жовтня Горностаївщина попрощалася із загиблим в АТО Вадимом Шешенею, який був призваний 30 березня цього року як рядовий до військової частини А-1836, останнім часом перебував на військовій службі ІІІ окремого полку спецпризначення в зоні АТО. Інформація про його загибель надійшла до Горностаївського районного комісаріату 6 жовтня.
Подякувати бійцю за вірність військовому обов’язку та провести його в останню путь прийшла велика кількість односельців, друзів, представники обласного та районного комісаріатів, члени трудових колективів райдержадміністрації, установ і організацій. До останніх хвилин життя Вадим Шешеня брав участь у захисті Донецького аеропорту, його бойовий товариш дістав його з-під уламків, але врятувати життя військовослужбовця не вдалося. Поховали загиблого в селі Маринське Горностаївського району, де проживають його батьки. У Вадима залишилася дружина і двоє малолітніх дітей.
З сумом зустріли горностаївці й звістку про те, що, найвірогідніше, в зоні АТО загинув ще один мешканець селища Денис Білий, на даний час триває експертиза ДНК. Пам’ять про високославних бійців  назавжди залишиться в серцях мешканців району. Герої не вмирають!