У Генічеську відбулося весілля захисників Донецького аеропорту

11 Жовтня 2014 17:21

DSCN9549У Генічеську урочисто вступили в законний шлюб зі своїми обраницями військовослужбовці Миколаївської 79-й аеромобільної бригади, які захищають Донецький аеропорт. Обох хлопців звуть Сергіями, позивні “Кіт” і “Війна”.

Бійців відпустили всього на 3 дня. У РАГСі зібралися найближчі люди для наших героїв. Дивлячись на цих життєрадісних, усміхнених хлопців, просто не вірилося, що вони приїхали з війни і буквально завтра повертаються в зону бойових дій.

Про захист аеропорту хлопці особливо не поширювалися. Мабуть, не хотіли засмучувати своїх близьких в цей щасливий для них день. Сказали тільки, що навколо аеропорту розташувалися три лінії бойовиків: чеченці, сепаратисти і росіяни військовослужбовці. Ще зазначили, що бойовий дух серед наших “кіборгів” дуже високий і вони з аеропорту не підуть. “Це наша земля і ми її не залишимо”, – підкреслив Сергій.

Примітно, що Генічеські герої пішли воювати з мобілізації добровольцями. Причому, як вони висловилися, “штурмувати” військкомат довелося 6 разів. Всього серед донецьких “кіборгів” воюють 4 бійця з Генічеського району. Хлопці пообіцяли, що повернуться додому обов’язково з перемогою.DSCN9551

Сама урочиста реєстрація пройшла дуже зворушливо. Видно, що наші захисники по справжньому навчилися цінувати життя, своїх рідних і бойових товаришів. Нетрадиційними в цей день були побажання нареченим – повертатися живими і здоровими.