У Стрілковому військові, школярі, педагоги та батьки допомагають один одному

7 Жовтня 2014 11:51

16655Військові, школярі, педагоги та батьки у Стрілковому Генічеського району здружилися та підтримують один одного. Напередодні свого професійного свята освітяни Стрілківської ЗОШ I – III ступенів організували благодійну акцію на підтримку бійців 10-го батальйону м. Новоград-Волинський, Житомирської області, які тут дислокуються.

А військові з 24 вересня по сьогоднішній день активно допомагають у ліквідації наслідків стихійного лиха у школі. Тут під час буревію п’ять 60-річних тополь впали на шкільне подвір’я, на їдальню, пошкодили дах школи. І тільки завдяки командному складу та особовому складу 10-го батальйону та вчителям, учням і  батькам, через три дні школа приступила до занять.

IMG_1203Працюючи разом на ліквідації стихійного лиха, педагогічний колектив школи, учні, батьківський комітет школи та особовий склад 10-го батальйону так здружилися, що навіть День вчителя вирішили провести разом. Це було найкраще свято для вчителів і урок мужності для учнів школи.

Особовий склад 10-го батальйону вирішив взяти шефство над Стрілківською школою. Також вже з’явилися ідеї підготувати спільне свято до Дня захисника Вітчизни, провести зустрічі та уроки мужності, а також надати посильну допомоги при вирубці 14-ти старих, травмонебезпечних дерев і висадити нову алею «Єднання», допомогати людям похилого віку, ветеранам, інвалідам.

Джерело: ПІК