У рамках АТО-туру Piano Extremist відвідав Херсон

7 Жовтня 2014 08:09

-LCoEiRj1gsВ рамках благодійного АТО-туру Piano Extremist відвідав Херсон. Виступ зібрав небайдужих херсонців, котрі активно долучились до збору коштів на підтримку українських військових. У кінці виступу патріоти вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника “Небесній сотні” усіх, хто загинув захищаючи Україну.

Про тур сам Piano Extremist написав: “У жовтні вирушаю в благодійний Piano extremist (АТО-тур) з єдиною метою: збір допомоги для української армії і батальйонів. Моя зброя – це” музична проповідь “про збереження цілісності України і бойового духу, завдяки якому наша перемога стає ближче. Не важливо , який ворог у нас, а можливо, ворог – це ми? Важливо, що перемога над ним – це те, що ми готові зробити заради самих себе, від чого можемо відмовитися: шкідливі звички, байдужість, не бажання розуміти іншого. На цей раз, я буду мандрувати по містах Центральної та Східної України. У зоні бойових дій я грати не буду – це збереже, в першу чергу, життя тих, хто захоче мене послухати. Концерти для військових я буду грати окремо і про це хлопці дізнаються за фактом мого приїзду. Спасибі Вам всім за підтримку і чекаю вас на концертах”.

UmylAQ6vU_kАТО-тур Піаніст-екстреміст розпочав 4 жовтня у Миколаєві, а після Херсона відвідає Харків (25 жовтня о 16:00 – пам`ятник Т.Шевченко) та Полтаву (26 жовтня).