Михайло Старостяк про матч “Кристал” -“Шахтар-3”

7 Жовтня 2014 19:32

df1da44862bfbe0dd2169e4d14570593_LТренер «Шахтаря-3» Михайло Старостяк прокоментував поєдинок із херсонським «Кристалом»:

– Загалом претензій до своїх футболістів ми не маємо. Вони відіграли непогано, але прикро, що пропустили в самому кінці. Поставлені завдання вони виконали десь на 50%. А інше – завадив брак у передачах. Були непогані переміщення, відкривання, але довести м’яч до нападників не завжди вдавалося. Ми розуміємо, що в нас молоді хлопці, вони протистоять старшим гравцям, з досвідом.

– «Шахтар-3» завжди грає в агресивний атакувальний футбол. Цього разу ви забили два м’ячі, але програли. Як оціните гру своєї команди в обороні?

– В обороні були помилки, через них ми і пропустили. Захисники займали не правльні позиції і давали супернику можливість створювати небезпечні моменти.

– Минулого року ваша команда виглядала сильнішою. Чому в цьому чемпіонаті гірші результати?

– Я б не сказав, що ми були значно потужніші. Просто в нас було кілька досвідчених гравців, які пограли у першій і навіть вищій лізі. Зараз ми омолодили склад, ті люди пішли. Але ми добре граємо в атаці, створюємо навіть більше моментів, ніж раніше. І в грі проти «Кристала» ви теж могли це побачити це. Але трохи кульгає реалізація. Працюємо над цим на тренуваннях.

– Яка головна мотивація для ваших гравців?

– Для них це, передусім, перемога. І кожен повинен рости як гравець, професіонал. Для того й створена наша команда. Щоб хлопці розвивалися і в подальшому заграли в команду вищу за класом.