У Великоолександрівському районі вшанували ветеранів та привітали бібліотекарів

2 Жовтня 2014 12:14
8518_thumb

http://www.oda.kherson.ua

За традицією, напередодні Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, за ініціативою ради ветеранів району, збирається разом ветеранський актив, який уособлює в собі мудрість району. Присутні згадують молоді роки, підсумовують зроблене та визначаються з планами на майбутнє, адже більшість із них веде активну громадську діяльність.

Вшанувати поважних людей Великоолександрівщини прийшли керівники установ району. Звертаючись до представників старшого покоління, вони подякували ветеранам за їх звитяжну працю та неоціненний вклад у розвиток району, за їх життєву мудрість та досвід, які вони передають наступним поколінням Приінгулецького краю.
Цього ж дня у центральній районній бібліотеці привітали бібліотечних працівників із професійним святом. Вітаючи неординарний, творчий колектив районної книгозбірні відзначили, що завдяки сподвижникам бібліотечної справи бібліотеки району нині стали справжніми інформаційними центрами та осередками спілкування. Побажали і надалі залишатися в авангарді життя району і не втрачати високих професійних позицій.