Учні Білозерської гімназії виготовили 200-метрового листа підтримки бійцям української армії

1 Жовтня 2014 08:37

http://bilozerka-rda.ks.ua

День народження Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я. Печерського стало велелюдним святом, яке організатори поєднали з акцією «Вітай гімназію – допоможи українській армії!».

Після того, як на гімназійному подвір’ї вишикувалися усі 503 учні, прапороносці урочисто внесли прапор гімназії. А потім під звуки Державного Гімну, який співала уся гімназійна родина, підняли синьо-жовтий стяг. Надзвичайно урочисто прозвучали клятви першокласників, яким вручили символічний знак єднання – емблеми гімназії, і п’ятикласників, для яких розпочалася нова сторінка життя – вони отримали почесне звання гімназиста.

Учні гімназії мають можливість розвинути свої здібності і втілити мрії, бо тут талановиті всі – учні, їх батьки, вчителі. У цьому переконали пісні у виконанні вчителів, сімейних колективів, солістів. Але найбільше вразили гопак і вальс, які виконували усі 503 гімназиста. Такого масштабного видовища у Білозерці, мабуть, ще не було. Звичайно, до хореографічної досконалості більшості учнів ще далеко. Але головне – беручи участь у спільному танці, кожен відчув себе частиною великого гімназійного колективу.
А потім гостей запросили на благодійний ярмарок, учнівську виставку декоративно-ужиткового мистецтва, майстер-класи і екскурсію гімназією. Цього дня у закладі урочисто відкрили оновлений кабінет музики і шаховий клуб. Завершилося свято демонстрацією 200-метрового листа підтримки бійцям української армії. До його створення залучилися усі учні, які на жовтих і синіх аркушах паперу писали слова вдячності нашим солдатам і побажання миру.