Патріарх Філарет планує зустрітися з херсонцями на площі Свободи

30 Вересня 2014 12:32
8509_thumb

http://www.oda.kherson.ua

11-12 жовтня 2014 року Херсонську область відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. З цього приводу в обласній державній адміністрації відбулося засідання робочої наради щодо програми перебування Патріарха в області.

Так, в перший день, 11 жовтня, відбудеться зустріч Святійшого Патріарха Філарета з громадськістю міста та представниками ЗМІ в Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім.Миколи Куліша. Крім того, Патріарх ознайомиться з найвизначнішими культурно-історичними місцями м.Херсона.
12 жовтня Святійший Патріарх Філарет проведе божественну літургію в Свято-Сретенському соборі. До участі у Патріаршому богослужінні запрошуються всі бажаючі. Також цього ж дня запланована зустріч Патріарха з жителями обласного центру, яка відбудеться на Площі Свободи біля пам’ятного постаменту Небесній Сотні. Після зустрічі на площі, Патріарх разом з жителями міста візьме участь у ході центральною вулицею міста до набережної річки Дніпро (біля готелю «Фрегат»).