У Новій Каховці відбувся Таврійський інвестиційний форум

29 Вересня 2014 12:27
8486_thumb

http://www.oda.kherson.ua

З 26 по 28 вересня 2014 року у м.Нова Каховка пройшов Таврійський інвестиційний туристичний форум.

Звертаючись з вітальним словом до присутніх у ході пленарної частини Форуму, Новокаховський міський голова Володимир Коваленко висловив сподівання, що подібні заходи дадуть можливість розвивати внутрішній та в’їзний туризм в Таврійському регіоні, а також залучати інвестиції у найбільш перспективні об’єкти туристично-рекреаційної галузі.
Так, програмою Форуму були передбачені ділові зустрічі, робота демонстраційних майданчиків, інформаційно-презентаційні заходи, знайомство з об’єктами туристичного кластеру.
Учасники та гості Таврійського інвестиційного туристичного форуму мали змогу взяти участь в робочих групах із залучення інвестицій в основні напрями розвитку туризму в регіоні.
Серед таких робочих груп – «Подієвий та культурно-пізнавальний туризм – як фактор успішного розвитку територій», «Винний туризм», «Реклама та інтернет-просування туристичного продукту» тощо.
Зокрема, у ході засідання робочої групи «Винний туризм» було обговорено перспективи та роль винного туризму у розвитку підприємницького середовища на Херсонщині.
Крім того, у рамках Форуму відбулися фестивалі «Tavria Fest» та «Вода життя». Також усі бажаючі мали змогу взяти участь в інформаційно-ознайомлювальному турі по об’єктах Таврійського туристичного кластера «Молимося за Україну».