Податківці Херсонщини підтримали Збройні сили України

29 Вересня 2014 18:12

29092014_27Херсонщина разом з усією країною згуртувалась навколо військових подій, в яких беруть активну участь бійці Збройних Сил України.
Свій внесок у загальнонародну справу підтримки військовиків зробили й працівники ГУ Міндоходів у Херсонській області.
Від імені профспілкових комітетів ГУ Міндоходів у Херсонській області та держаних податкових інспекцій у містах та районах області начальник Головного управління ДФС у Херсонській області Віталій Лазарєв із словами вдячності передав заступнику командира оперативного мобільного групування «Полісся» Костянтину Наддолу благодійну допомогу у вигляді продовольчого та речового забезпечення. Податківці області зібрали крупи, макаронні вироби, тушонку, консерви в асортименті, цукор, муку, олію, чай, каву та шоколад, а також зимові спальні мішки та бушлати, предмети гігієни загальною вартістю понад 70 тис.грн.
«Від себе особисто та колективу відомства висловлюю слова вдячності за мужній крок – участь у захисті нашої країни. Адже всі українські хлопці, які наразі несуть військову службу, надають приклад патріотизму, мужності та героїзму. Переконаний, що й це нелегке випробування український народ витримає з честю та гідністю. Адже наші серця наповнює впевненість у мирному завтрашньому дні та віра у власні сили», – зазначив Віталій Лазарєв.
Для фінансування української армії з початку серпня цього року до державного бюджету від Херсонщині вже надійшло понад 12 млн. грн. військового збору.

Джерело: Херсонцы