На естонському телебаченні покажуть Херсон

29 Вересня 2014 11:18

1411932250_sssrrresНавесні цього року група естонських активістів, журналістів і музикантів здійснила автопробіг навколо Чорного моря на стареньких автомобілях Газ-24. Одним з пунктів маршруту слідування було обрано Херсон.

Поява нашого міста в планах на відвідування була обрана не випадково. В Естонії знають Міжнародний рок-фестиваль «кРок у майбутнє», який щорічно проходить в Херсоні і на головній сцені якого відіграв не один рок-колектив з Естонії. Та й у складі естонської делегації автомандрівників були музиканти, які грали на сцені даного фестивалю.

Під час зупинки в Херсоні, зустрічі з мером нашого міста Володимиром Миколаєнко, прогулянки вулицями Херсона та відвідування місцевого Евромайдана, естонським телеканалом «З» (три) був відзнятий сюжет, що ліг в основу однієї з частин фільму, змонтованого естонськими тележурналістами за підсумками всієї подорожі.

На даний момент в телеефірі Естонії та в соціальних мережах активно анонсується частина фільму, до якої увійшли сюжети реалій окупованого Криму та патріотичного Українського Херсона.