У Новій Каховці відбудеться XV виставка-ярмарок «Таврійський ярмарок»

25 Вересня 2014 10:32
8455_thumbЗ метою сприяння розвитку співробітництва та для подальшого розвитку економічних зв’язків між суб’єктами господарювання Херсонщини та України, 25-28 вересня 2014 року у м.Нова Каховка Херсонської області відбудеться XV виставка-ярмарок «Таврійський ярмарок».
Вказана виставка-ярмарок надасть можливість презентувати суб’єктам господарювання області та України досягнення у агропромисловому комплексі, будівельній індустрії, виробництві продуктів харчування, промислових товарів, туристичній галузі. Участь у виставковому заході дозволить розширити коло ділових партнерів та налагодити взаємовигідне співробітництво з підприємствами промислової, переробної галузей.
Гості ярмарку зможуть ознайомитись з усім спектром товарів та послуг якими багата Херсонщина, та матимуть змогу укласти договори на поставку продукції та надання послуг. З цією метою до участі у заході запрошені провідні торговельні організації та представники виробничих підприємств області. Крім того, мешканці та гості матимуть змогу придбати продукцію місцевих товаровиробників за їх власними цінами, які нижче ринкових.
Запрошуємо виробників взяти участь у XV виставці-ярмарку «Таврійський ярмарок» та мешканців області, її гостей відвідати захід. Детальну інформацію щодо умов участі у заході можна отримати за телефонами: (0249) 7 72 55, 050 494 20 05, 093 849 89 99, e-mail: expo-nk@ukr.net.