У Херсоні відбувся Всеукраїнський олімпійський урок

23 Вересня 2014 10:15
8408_thumbУ суботу, 20 вересня, в м. Херсоні на площі перед торгівельним центром «Парус» по вул. Суворова відбувся Всеукраїнський олімпійський урок.
Під час Всеукраїнського олімпійського уроку відбулось урочисте відзначення провідних спортсменів, тренерів, інших фахівців сфери фізичної культури і спорту.
Так, Почесними грамотами Департаменту були нагороджені тренери-викладачі з футболу комплексної ДЮСШ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Василь Кравченко та Пилип Гришков; директор Херсонського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки №4 Херсонської міської ради Олена Бардачова; спортсменки-інструктори Херсонського гандбольного клубу «Дніпрянка» Кароліна Савченко та Ксенія Проценко; провідна спортсменка комунального закладу «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради Олександра Воловчик; старший викладач кафедри теорії та методики фізичного виховання факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету Ольга Кольцова; доцент кафедри медико-біологічних основ фізичного виховання факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету Рєгіна Андрєєва; доцент кафедри олімпійського та професійного спорту факультету фізичного виховання та спорт Херсонського державного університету Олег Шалар.
Подякою Херсонського міського голови був відзначений тренер-викладач з веслування на байдарках і каное спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву №2 Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Херсонської облдержадміністрації Василь Цеховліс.
Також грамотами Херсонського обласного відділення Національного олімпійського комітету були нагороджені провідні фахівці сфери фізичної культури і спорту.
Окрім того, в рамках заходу найкращими спортсменами були проведені показові виступи та майстер-класи з важкої атлетики, веслування на байдарках і каное, веслування академічного, а також інтерактивні ігри з глядачами.