Співробітники Державтоінспекції вирушили в зону АТО

18 Вересня 2014 15:39
PM940image003

http://mvs.gov.ua

Увечері 12 вересня п’ятнадцять досвідчених співробітників Державтоінспекції Херсонської області вирушили на Схід країни для несення служби у зоні АТО. Серед відряджених – особовий склад від інспектора ДПС до керівника відділу Управління ДАІ. Усі вони – добровольці і свідомо готові виконувати будь-які поставлені завдання. Правоохоронці замінять пятнадцять своїх колег, які перебувають у зоні проведення антитерористичної операції з середини серпня. Перша група співробітників ДАІ Херсонської області у кількості дванадцять чоловік знаходилась у зоні АТО з 15 липня, на щастя, через місяць усі вони повернулися додому живими та здоровими.

Добровольців з гордістю та хвилюванням проводжали родичі, друзі та колеги. Традиційно правоохоронців освятив настоятель Храму сорока мучеників Севастійських протоієрей Віталій, надів на кожного натільний хрестик та побажав, щоб віра в серці й молитва допомогли подолати труднощі.

Коло завдань працівників ДАІ у зоні АТО доволі широке: патрулювання наблок-постах, виявлення фактів незаконного перевезення зброї та боєприпасів, супроводження колон військової техніки та колон з гуманітарною допомогою, охорона громадського порядку та забезпечення безпеки дорожнього руху для якнайшвидшого відновлення життєдіяльності населених пунктів на Сході країни.

Перед відрядження правоохоронців забезпечили усім необхідним: формою, взуттям, спецзасобами, зброєю, продуктами харчуванням та предметами першої необхідності.

Проводжаючи підлеглих у особливе відрядження, очільник міліції Херсонщини полковник міліції Артур Мєріков та керівник Державтоінспекції області полковник міліції Сергій Карпенко побажали їм витримки, стійкості й мужності, щоб з честю та гідністю виконати відповідальну місію на Сході держави і повернутися додому живими та неушкодженими.