У вересні в Новій Каховці пройде черговий турфорум

16 Вересня 2014 15:03
7472

http://www.oda.kherson.ua

26-28 вересня 2014 року в м. Нова Каховка відбудеться Другий Таврійський інвестиційний туристичний форум, метою якого є активізація розвитку внутрішнього і в’їзного туризму в Таврійському регіоні, залучення інвестицій в найбільш перспективні об’єкти туристично- рекреаційної галузі, представлення туристичних можливостей Херсонщини, налагодження ділових і партнерських відносин між учасниками туристичного ринку.
Програмою заходу передбачається проведення ділових зустрічей, робота демонстраційних майданчиків, інформаційно-презентаційна заходи, знайомство з об’єктами туристичного кластера, участь в регіональному фестивалі активного туризму і відпочинку «TavriaFest» і ювілейній XV Міжнародній виставці-ярмарку «Таврійська ярмарок».
Організаторами форуму виступають Новокаховська міська рада, управління туризму і курортів обласної державної адміністрації та громадська організація «Таврійське об’єднання територіальних громад», до складу якої входять м.Каховка, м.Нова Каховка, м.Берислав, м.Таврійск, Каховський і Бериславський райони Херсонської області.
Прагнення України до плідної співпраці з Європейським Союзом підтверджує необхідність організації ділових бізнес-майданчиків, на яких обговорюються найважливіші питання перспектив туристичної галузі, пропонуються рішення і демонструються ефективні приклади практики сьогодення, які сприяють модернізації туристичного продукту в найближчому майбутньому.
Враховуючи викладене, запрошуємо взяти участь у форумі і долучитись до конструктивного діалогу про розвиток співробітництва та впровадженні нових інвестиційних проектів у сфері туризму та курортів. За додатковою інформацією щодо заходу звертатися в Департамент економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації, контактна особа – Потапенко Тетяна Олександрівна, тел. 22-57-68, e-mail: khersoninvest@yandex.ua

Джерело: МОСТ