У херсонській бібліотеці відкривається кіновиставка

16 Вересня 2014 12:36
1_19

http://art.lib.kherson.ua

Щоб дізнатися більше про життя та творчість відомих актрис, треба побувати в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О.Гончара. Як повідомляється в її прес-центрі, тут відкрилася книжково-ілюстративна виставка “Яскраві зірки світового кіно”.
У всі часи та епохи сила краси мала незбагненний вплив на людину. Вона зачаровує, приваблює, манить …
У 60-тих роках на пік популярності виходять француженка Бріжит Бордо та італійка Софі Лорен. Вони підкорили своєю красою весь світ. І хоча ці жінки – абсолютно різні особистості, однак їх об’єднує кіно, неймовірна краса і майстерність.
Дві неповторні актриси, дві яскраві постаті, колоритні і привабливі, стали секс-символами свого часу. Блондинка Бріжит Бардо з самого дитинства вчилася балету, була фотомоделлю. Широко відомою вона стала завдяки фільму “І Бог створив жінку”, режисером якого є її чоловік Вадим Роже. А світову славу їй принесли фільми “Бабетта йде на війну”, “Істина”, “Презирство”, “Віва, Марія!”.
Брюнетка Софі Лорен світову славу здобула завдяки участі у фільмі “Золото Неаполя”. Її популярність поширювалася за межі Італії. Актриса знімалася і в драматичних, і в комедійних фільмах; грала і простих італійських жінок, і величних особистостей.

Джерело: МОСТ