Ремонтні роботи на 22-й Східній можна починати

11 Вересня 2014 09:35

1407931145_srrrrs-rrsrr-1Саме з таких слів розпочав міський голова Володимир Миколаєнко чергову нараду з питань проведення ремонту вул. 22-ї Східної.

«Всі документи готові, визначено підрядника,  на рахунок якого днями надійдуть кошти  в сумі 30 % від загального кошторису, тож ми можемо розпочинати ремонтні роботи на 22 Східній», – зазначив Володимир Миколаєнко. Прискоренню робіт посприяла фінансова участь підприємств, які розташовані в даній промисловій зоні. «Ваша участь в проведені ремонту дуже важлива, як для мешканців, так і для розвитку вашого бізнесу. Адже ви активно використовуєте цю дорогу», –  зазначив міський голова.

Він дав завдання підготувати розпорядження про перекриття руху по вулиці до завершення робіт.

Володимир Миколаєнко також зазначив, що роботи треба проводити якісно і оперативно: «Ремонт цієї ділянки дороги дасть можливість відновити роботу громадського транспорту, а це одне з головних побажань мешканців».

Подальшим напрямком роботи по даному питанню міський голова Володимир Миколаєнко визначив вивчення ситуації щодо зміни руху вантажного транспорту на цій ділянці.