В Херсоні проведуть олімпійський тиждень

9 Вересня 2014 11:08
14354_thumbЗ 12 по 21 вересня 2014 року в області проходитиме олімпійський тиждень та Всеукраїнський олімпійський урок.
Заходи відбуватимуться за ініціативи обласної державної адміністрації, безпосередньо управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, спільно з Херсонським обласним відділенням Національного олімпійського комітету, комунальною установою «Херсонський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Херсонської обласної ради.
Зокрема, у ході проведення олімпійського тижня заплановані тематичні олімпійські уроки, в яких візьмуть участь спортсмени-призери і учасники Олімпійських ігор, чемпіонатів світу і Європи, ветерани спорту, а також переможці і бронзові призери Юнацьких Олімпійських ігор 2014 року в м.Нанкін (Китай) Гліб Піскунов (легка атлетика) і Олена Кремзер (боротьба вільна).
Окрім того, протягом усього тижня відбуватимуться спортивні змагання, матчеві зустрічі, спортивні вікторини у загальноосвітніх школах, спортивних закладах міст і районів області, в місцях масового відпочинку населення та на стадіонах.
А 20 вересня 2014 року з 15.00 по 17.00 заплановане проведення олімпійського уроку за адресою м.Херсон, вул.Суворова, б.1-5 (біля торгівельного центра «Парус»).