Ще не пізно долучитись до патріотичної акції

1 Вересня 2014 07:43
загруженное (28)Нагадаємо, що ще в середені серпня вже екс – Голова обласної державної адміністрації Юрій Одарченко підтримує ініціативу редакції найтиражнішого друкованого засобу масової інформації Херсонської області – газети «Гривна» та звертається до Міністерства освіти та науки України з пропозицією провести Всеукраїнську патріотичну акцію «Замість квітів – допомога армії».
Так, в рамках акції передбачається запропонувати батькам та родичам, що готують школярів до 1-го вересня, дещо змінити традицію, а саме витратити кошти, за які передбачалося придбання живих квітів, на допомогу українській армії. Найпростіший варіант – подзвонити або надіслати «СМС» на номер 565 (вартість дзвінка або СМС-ки – 5 гривень), тобто допомогти можливо саме на ту суму, на яку передбачалося купити квіти.
Абсолютна більшість педагогів та керівних працівників загальноосвітніх шкіл – українські патріоти. В обласній державній адміністрації впевнені, сьогодні кожен добре розуміє, що єдність України нині важливіша квітів на шкільній лінійці.
На переконання організаторів акції дзвонити чи відправляти повідомлення необхідно разом з дитиною, щоб пояснити їй важливість того, що відбувається. Для патріотичного виховання це дасть набагато більше, ніж промови чи класні години. У відповідь на повідомлення, надіслані на номер 565, приходить відповідь «Дякуємо за участь в благодійній акції в підтримку української армії».
Ця відповідь демонструватиме дитині, що мир і спокій в Україні – це наша спільна справа і заслуга.