В Херсоні відбувся 3-й Всеукраїнський транспортний форум

31 Серпня 2014 08:05

transportniy_forum3 (1)Розпочався захід демонстрацією міського електротранспорту і автівок легальних служб таксі на пл. Свободи. Виставку відвідав міський голова Володимир Миколаєнко.

Потім, в рамках Форуму, відбулась зустріч першого заступника міського голова Ігоря Пастуха з 4 міськими службами таксі. «Сьогодні важкі часи в країні, місті, і транспортна галузь також знаходиться у критичному стані, – сказав І. Пастух. – Дамокловим мечем  висить ціна тарифів, піднімається ціна на паливо. Від імені міського голови хочу запевнити вас, що міська влада зробить все можливе, щоб транспортна галузь розвивалась. Ми максимально прикладаємо зусиль, щоб дороги були у нормальному стані. Минулого тижні провели роботи із нанесення дорожньої розмітки», – підкреслив перший заступник міського голови.

Після спілкування з перевізниками, головною вимогою яких було – повернути херсонських таксистів до роботи у правовому полі, І. Пастух доручив міському управлінню транспортної дорожньої інфраструктури та зв’язку до наступної середи підготувати інформацію – яким чином в рамках закону і повноважень органів місцевого самоврядування вирішити питання легалізації таксі.

«Ви перераховуєте надходження до бюджету, страхуєте наших городян. Тож, вправі вимагати від влади – прибрати нерадивих конкурентів. Ми підключимо всі наявні важелі. Від вас очікуємо діалогу, співпраці з управлінням транспорту, ваших фахових порад», – сказав І. Пастух.

Наприкінці заходу перший заступник міського голови оголосив, що зустрічі з перевізниками таксі будуть проходити щомісяця.