Відбувся телеміст між Херсонською та Миколаївською областями

22 Серпня 2014 18:09
Новый точечный рисунок_4Сьогодні в ефірі двох обласних телерадіокомпаній – Херсонської та Миколаївської відбувся телемарафон до Дня Прапора України та Дня Незалежності України, присвячений допомозі українській армії.
У марафоні взяли участь представники обласної та місцевої влади Херсонщини та Миколаївщини, а також громадські діячі та волонтери.
Зокрема, з боку Херсонської області були присутні голова облдержадміністрації Юрій Одарченко, військовий комісар Сергій Кока, міський голова Володимир Миколаєнко представники волонтерського руху в області.
Темою для обговорення стала допомога українській армії та актуальні питання сьогодення Херсонської та Миколаївської областей.
Так, Юрієм Одарченком було поінформовано глядачів про те, що головне завдання сьогодні – забезпечити українських військових, які несуть службу на теренах області житлом у зимовий період.
Крім того, Юрій Одарченко наголосив і на тому, що військовим та членам їх сімей надається безкоштовне медичне обслуговування у всіх населених пунктах області та пільги на  сплату  житлово-комунальних послуг.
Зі свого боку, військовий комісар Сергій Кока зауважив: «Волонтери Херсонщини із початку березня цього року активно допомагали і продовжують допомагати українській армії. Їхніми силами неодноразово було закуплено обмундирування для військових».
8137_thumb
Також у ході телемарафону обговорили ситуацію з переселенцями в Херсонській області та подальшу співпрацю з Миколаївщиною в плані волонтерської діяльності.