Відбувся Виконком міськради. В Херсоні встановлять 2 пам’ятника лікарям і дошку загиблому в АТО

20 Серпня 2014 07:09

styag_thumbnailДо розгляду на черговому засіданні виконкому було запропоновано 30 питань порядку денного, додатково на розгляд було внесено 4 питання. Даними рішеннями затверджено оновлені склади адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради та комісії з питань прийняття до комунальної власності міської територіальної громади житлового фонду та об’єктів інфраструктури, створення комісії з інвентаризації прибудинкових територій житлових будинків територіальних громад. Членами виконкому прийнято рішення про встановлення на будівлі загальноосвітньої школи № 56 по вулиці 49 Херсонської Гвардійської дивізії, 9 меморіальної дошки, з метою увічнення пам’яті старшого прапорщика Стадніка Сергія Анатолійовича.

Члени виконкому прийняли низку рішень, які стосувались міського бюджету. Погоджено проект рішення міської ради «Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2014 року» та «Про зміни до міського бюджету на 2014 рік» та внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.04.2014 № 98«Про економію бюджетних коштів у 2014 році». Залишено без змін три постанови адміністративної комісії за порушення мешканцями міста Кодексу України про адміністративні правопорушення. Городяни, двом з яких виписано штраф за засмічення місць загального користування, один за встановлення рекламного носія без відповідного дозволу, звернулись з проханням скасувати штрафи, їм було відмовлено.

Прийнято низка рішень, якими відкориговані плани робіт відділу доріг управління транспортної, дорожньої інфраструктури та зв’язку, затверджено плани робіт департаменту житлово-комунального господарства та внесено зміни до плану роботи даного департаменту.

У зв’язку з кадровими змінами прийняті рішення про оновлення складів постійно діючих комісій з обстеження зелених насаджень на території м.Херсона та з обстеження аварійних дерев на території м. Херсон.

Члени виконкому прийняли рішення «Про встановлення пам’ятного знака засновникам і ветеранам комунального закладу «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С.Лучанського». Паралельно обговорювалось встановлення памятника багаторічному керівнику лікарны “водників” Євгену Карабєлєшу.

Щодо рішення виконкому міської ради «Про погодження проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 26.08.2011 № 333», яке стосуються встановлення розміру орендної плати за землю, то члени виконкому висловили свої зауваження до тексту документа, і прийняли його з внесеними правками.