Юрій Одарченко: “Взимку військові мають почуватися достатньо комфортно”

18 Серпня 2014 08:01
15 серпня 2014 року голова обласної державної адміністрації Юрій Одарченко взяв участь у виїзній нараді в Генічеському районі стосовно вирішення організаційних питань щодо облаштування військовослужбовців прикордонних військ ЗСУ, які несуть службу на території Генічеського району.
 
«Сьогодні ми проводили в’їздне засідання ради оборони області для того, щоб прийняти важливі рішення і вирішити питання стосовно забезпечення нагальних потреб військовослужбовців», – зазначив Юрій Одарченко.
 
Також він зауважив, що на території Генічеського району знаходиться багато військових частин, які охороняють кордон материкової України з боку Кримського півострова: «Ми мусимо зробити все, щоб військовослужбовці мали можливість нести оборону, мали можливість зберегти своє життя і здоров’я в відповідних фортифікаційних спорудах і ми маємо зробити все, щоб вони почували себе достатньо комфортно в зимовий період», – наголосив Юрій Одарченко.
 
Голова облдержадміністрації розповів представникам ЗМІ, що на нараді було вирішено питання перебування основних військових сил в капітальних спорудах і підкреслив, що зараз іде додаткове облаштування споруд на кордоні з Кримським півостровом.
 
«Сьогодні ми відпрацювали ряд звернень, які потрібно направити в Адміністрацію Президента України  для посилення обороноздатності нашої області», – зауважив очільник області та додав, що також проведено додаткове залагодження всіх силових структур, які знаходяться на території Херсонської області.
 
Крім того, у рамках робочої поїздки, Юрій Одарченко відвідав блокпост на території Генічеського району. Він оглянув територію та приміщення де перебувають військовослужбовці.
 
«Ми робимо все, щоб на території Херсонщини на території Генічеського району люди себе почували спокійно та впевнено», – додав голова облдержадміністрації.