Завтра на Херсонщині стартує великий електронний фестиваль

14 Серпня 2014 10:03

загруженное (25)У другій половині серпня в Залізному Порту (Херсонська область) відбудеться новий фестиваль електронної музики під назвою «Uniqum-X-Fest».
Його улаштовувачі обіцяють, що фестиваль стане гідною альтернативою Казантипу.

Запрошені зірки світового рівня. Зокрема, хедлайнерами фестивалю призначені Leeroy Thornhill / x-Prodigy (Англія), Tom Сraft (Німеччина), President Bongo / GusGus (Ісландія), Christian Burns (Англія), Yann Destal / Modjo (Франція).

Крім того, на 3-х танцполах покажуть своє мистецтво безліч українських ді-джеїв, ві-джеїв і танцюристів.

«І все це буде супроводжувати якісний звук, світлове та візуальне шоу. Однозначно, наш фестиваль, претендуватиме на кращий опен-ейр України », – запевнили організатори електронного дійства

Окрім музики на фестивалі передбачена також відео-майданчик, на якій буде показана найкраща вітчизняна соціальна реклама з фестивалю соціальної відеореклами «Molodiya Festival».

На гроші, зібрані під час фестивалю, будуть закуплені прилади нічного бачення, кевларові захисні шоломи та інша сучасна амуніція для українських військових.

«Причому дані закупівлі ми здійснимо без посередництва Міноборони та вручимо безпосередньо воїнам», – уточнюють улаштовувачі «Uniqum-X-Fest».

В самому Залізному порті думки місцевих мешканців про фестиваль розійшлися. Багато хто вважає, що його потрібно було проводити не в центрі курорту, а біля нього, щоб зберегти пляж та спокій тих відпочивальників, кому електронна музика не так цікава.