Влада Скадовську запрошує на серпневий відпочинок

10 Серпня 2014 09:37

images (13)ОФІЦІЙНЕ ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ГАВРИША ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА ДО ЖИТЕЛІВ ТА ГОСТЕЙ МІСТА СКАДОВСЬКА

Шановні члени міської громади та гості міста-курорту. Останнім часом містом ширяться панічні настрої, спеціально поширюються плітки про те, що начебто існує розпорядження міського голови про вивезення дітей з оздоровчих закладів до 15 серпня та введення військового стану.

Відповідально заявляю, до моїх слів приєднується голова районної державної адміністрації Бобилєв Юрій Олександрович та депутатський корпус, про спростування безпідставної інформації. У Скадовську нині багато відпочиваючих, чимало зусиль було прикладено у місті, щоб оздоровчий сезон відбувся позитивно, динамічно і цікаво.

Сьогодні, у реальній ситуації, триває оздоровчий процес, у морі купаються діти, активно працює міська набережна, скадовчани мають заробіток.

Відпочинок триває у спокійній атмосфері, після 15 серпня за прогнозами синоптиків спека відступить, встановиться тепла і лагідна погода. Скадовський район багатий на овочі і фрукти, екологічно чиста продукція, вирощена у достатку сонячного тепла, нині доступна для насичення вітамінами зміцнення імунної системи.

У Скадовському краї вам раді завжди. Ми щиро чекаємо гостей, розділяючи всі багатства курорту з друзями. Як у кожній справі є й певні недоліки, але ми працюємо, удосконалюємося, залучаємо всіх до порядку у місті.

Шановні, мира, добра вам і злагоди!