На розпродажі в ТРЦ “Фабрика” виступить “Пара нормальних”

2 Серпня 2014 11:39

1406890270_srrsreryer1У п’ятницю, 15 серпня в ТРЦ «Фабрика» відбудеться традиційна ніч розпродажів Fabrika Shopping Night.

Відвідувачів чекає розважальна програма з виступом спеціальних гостей – популярної групи «Пара Нормальних», повідомляють організатори.

З 17:00 спеціально для юних відвідувачів будуть організовані модні покази від дитячих магазинів – Fabrika Fashion Kids. Нудьгувати малюкам не дозволять веселі аніматори, які проведуть ігри та конкурси з солодкими подарунками. Під час першого блоку програми відбудуться показові виступи вихованців студії мистецтв «Smile». Маленькі артисти приготували для відвідувачів ТРЦ «Фабрика» спеціальний концерт. Також, вперше з 19:00 до 23:00 будуть оголошені знижки на дитячі товари та розваги.

З 18:00 до 19:00 на сцені ТРЦ «Фабрика» відбудеться автографсесія зіркових гостей гурту «Пара Нормальних». Абсолютно всі бажаючі зможуть сфотографуватися і отримати автограф у артистів.

В 19:00 для любителів фотоквестів відбудеться гра «Шопінг гонки Factoria». Для участі необхідно зареєструватися в офіційній групі ТРЦ «Фабрика» в соцмережі ВКонтакте. Найспритніші учасники будуть нагороджені подарунками від партнерів: боулінг клубу «Lucky Strike», кінотеатру «Мультиплекс», льодового катка «Метеор», картинг-центру «Форсаж», гірськолижного клубу «Skiclub» та клубу настільного тенісу.

C 19:15 стартує Summer Fashion Show: модні покази нових колекцій магазинів одягу від модельного агентства «STModels», майстеркласи від стилістів, онлайн зачіски від центрів краси. Також, в цьому блоці пройде презентація титулів учасниць першого регіонального конкурсу краси «Південна Королева». А ще будуть нагороджені учасники фото-конкурсу «FABRIKA в об’єктиві».

З 20:00 всіх відвідувачів запрошують на концертну сцену роллердрома «Віраж» (2 черга), де відбудеться безкоштовний концерт гурту «Пара Нормальних» (живий звук). Ну і завершенням грандіозного святкування з 21:00 до 1:00 пройде традиційна Fabrika Shopping Night.

Для всіх відвідувачів з 21:00 на сцені 2 черги ТРЦ «Фабрика» відбудеться розважальна програма з Djсетом. А на льодовому катку «Метеор» відбудеться дискотека в гавайському стилі. Всім, хто відвідає її з тематичною атрибутикою вхід абсолютно безкоштовний.

Під час проведення FABRIKA Shopping Night будуть організовані спеціальні рейси FABRIKA Експрес.