Херсонщину відвідали представники місії ООН з прав людини

1 Серпня 2014 15:58
IMG_8693

http://www.oda.kherson.ua/

Сьогодні, 01 серпня, заступник голови обласної державної адміністрації – керівник апарату Сергій Тріщанович зустрівся із представниками моніторингової місії ООН з прав людини в Україні.

Головним чином, представників моніторингової місії цікавило питання введення на Херсонщині воєнного стану у зв’язку із можливою агресією зі сторони Російської Федерації.
«Ми виступаємо за введення на території області воєнного стану, тому що існує реальна загроза агресії зі сторони Росії. На жаль, не всі сьогодні достеменно знають, що саме передбачає воєнний стан», – сказав з цього приводу Сергій Тріщанович.
Воєнний стан, за словами заступника голови облдержадміністрації, дасть можливість об’єднати Службу Безпеки України, міліцію, військових і громадськість в одну потужну систему, яка захистить жителів області.
Крім того, обговорили і роботу блокпостів в області.
Як відзначив Сергій Тріщанович, усі блокпости сьогодні працюють. Там цілодобово знаходяться представники ДАІ, самооборони та батальйону «Херсон».
Зауважимо, моніторингова місія ООН з прав людини в Україні продовжуватиме свою роботу на території нашої держави до середини вересня поточного року.