Українські зірки концертом підтримали в Херсоні бійців Нацгвардії

28 Липня 2014 11:22
nacionalnaya-gvardiya1111

http://telegraf.com.ua

Відомі українські артисти в рамках туру “Підтримуємо своїх” в неділю в другій половині дня дали концерт в Херсоні для бійців місцевого підрозділу Національної гвардії України та батальйону міліції особливого призначення “Херсон”. “Пам’ятаєте, правда на нашому боці. А там, де правда, там перемога”, – сказав на завершення свого виступу перед бійцями співак, музикант і композитор Павло Табаков.

У концерті, який відбувся в актовій залі навчального центру херсонської міліції, брали участь також Анастасія Приходько, Арсен Мірзоян, Антоніна Матвієнко, Марія Чеба, Володимир Ткаченко, Ейва, група “Тарута”, один з найвідоміших в Україні конферансьє Дмитро Оськін та інші артисти.

Присутні в залі військові і міліціонери гучними оплесками зустрічали і проводжали кожен виступ, співали разом пісні Володимира Івасюка. А коли Анастасія Приходько, виконуючи пісню “Зозуля” Віктора Цоя, розплакалася від емоцій, зал піднявся і зааплодував співачці, стоячи.

Концертний тур організований компанією “Євромедіа” і групою українських артистів. Всі артисти виступають на концертах цього туру безкоштовно, повідомив кореспонденту агентства музичний продюсер компанії Віталій Пастух.

“Цей південний тур розпочався в Одесі. Ми два дні тому дали концерт для особового складу Військово-Морських Сил України, для особового складу Нацгвардії, оперативного командування, яке дислокується в Одесі. Вчора був концерт в частині Національної гвардії в місті Миколаєві, сьогодні – в Херсоні. Завтра – у Маріуполі. Там ми даємо два концерти. Один – для особового складу Національної гвардії, другий – для жителів міста, потім наша команда їде в Дніпропетровськ, де виступить на аеродромі армійської авіації, і потім – у госпіталі, для поранених військовослужбовців.

Потім ми повертаємося до Києва і робимо невелику паузу. Через тиждень переїжджаємо, очевидно, на північний схід. Можливо, це будуть концерти в містах Сватове, Старобільськ та Куп’янськ. Як довго буде (тур – Ред.) Зараз складно сказати, тому що змінюється ситуація. Ми, звичайно, хотіли б поїхати далі на схід “, – розповів у розмові з кореспондентом Укрінформу Костянтин Жарков, адміністратор групи. За його словами, у групі в даний час налічується 35 осіб.

Джерело: Телеграф